Ontspannings massages

In  aandacht aanraken en oprecht in contact zijn met jong & oud

Massages

Shantala Babymassage

Shantala babymassage is een liefdevolle ontspanningsmassage. Het is een eenvoudige massage die uitgaat van een respectvolle benadering, is niet moeilijk om te leren en héérlijk om te ontvangen én te geven. Het kan door de ouder/verzorger gegeven worden en is voor beiden een fijne en mooie manier van contact maken en elkaar liefdevolle aandacht geven!

Je laat de baby ervaren: dit ben jij en jij bent goed zoals je bent. Hierdoor schep je een veilige situatie. Dit komt de geestelijke en emotionele ontwikkeling ten goede en versterkt de band tussen ouder/verzorger en kind met de volgende uitgangspunten: De kwaliteit van aanraking, het in volle aandacht zijn en continue contact houden met de ander, het vertragen van jouw handelen, het ritme en de herhaling, het opbouwen en afbouwen van contact.

Deelname is mogelijk wanneer het kindje tussen 6 weken tot 9 maanden jong is.

Zowel individueel als in groepsverband mogelijk.

Meer info op www.shantala.nl

Shantala Volwassene massage ontvangen

Shantala massage is een massagevorm die voor iedereen geschikt is. Het is een ritmische, ontspannende massage die makkelijk te leren is en prettig om te krijgen.

Alvorens de massage wordt er eerst geaard. Vervolgens wordt de massage zo dicht mogelijk bij de grond gegeven. Hierdoor ben je bewuster van de aanrakingen. Deze massage wordt over de kleding gegeven (desgewenst op de blote huid met neutrale olie).

Shantala Volwassene massage aanleren

Wil je deze massage zelf onder de knie krijgen voor werk gerelateerde doeleinden, of vind je het leuk om zelf massages te geven? Ik ben gecertificeerd om het jou aan te leren!

Zowel individueel als in groepsverband mogelijk.

Contactformulier

Geopend:

Zaterdag 09:45 - 18:00

Zondag 09:45 - 18:00

Laan van Mertesem 65
4812 PR Breda

Gratis parkeren!

Routekaart

T 06 39 325 376

KvK 89594614

BTW-id NL004746018B55