Sportmassage

Sportmassage

 Voorkom blessures en sneller herstel

Met behulp van een sportmassage kunnen belangrijke processen die het lichaam herstellen bevordert worden. Een goede massage kan overbelasting van het hele lichaam en lokale overbelasting verhelpen. Dit wordt voornamelijk gedaan door de verbetering van de doorbloeding, waardoor voedingsstoffen en zuurstof beter getransporteerd worden en afvalstoffen worden afgevoerd.

Een sportmassage is niet alleen bedoeld voor sporters. Ook voor iedereen die bijvoorbeeld fysiek zwaar werk verricht, of wanneer je kampt met overbelasting van een bepaalde spiergroep, kan het baten.

Bij het eerste bezoek voor een sportmassage, word er een persoonlijk cliëntendossier aangemaakt. Hierin komt onder andere de reden van het bezoek, het functieonderzoek en de behandeling in te staan. Op deze manier wordt je optimaal geholpen en uiteindelijk klachtvrij verklaard. Uiteraard worden deze gegevens niet met derden gedeeld wegens de AVG privacywet.

Voornamelijk wordt er een sederende (na het sporten) gegeven. Aldaar het ook mogelijk is om vlak voor het sporten een activerende massage te ontvangen met eventuele preventieve taping.

De voordelen

$
Helpt blessures en spierpijn voorkomen
$
Verbetert de bloedcirculatie en daarmee de afvoer van afvalstoffen
$
Sneller herstel na een intensieve workout of training
$
Resulteert in soepelere spieren

De massages per lichaamsdeel onderverdeeld

$
Bovenste extremiteit (armen)
$
Onderste extremiteit (benen)
$
Rug lumbaal (onderrug)
$
Rug cervical (bovenrug) + schoudergordel (borst)

Sport en ontspanningsmassage

Spieren worden soepel, lichaam en geest ontspannen.

Door eerst een stevigere sportmassage te ondergaan, worden spieren weer soepel en afvalstoffen worden afgevoerd. Daar waar nodig, zal er extra aandacht worden besteed om eventuele myogelosen (spierknopen) los te maken.

Bij een 60 minuten: sport -en onstpanningsmassage wordt na de sportmassage van 1 lichaamsdeel (zie massage per lichaamsdeel), een ontspannende massage van het hoofd en een voetreflexologie gegeven.

Bij 90 minuten sport -en onstpanningsmassage wordt na de sportmassage van 1 lichaamsdeel (zie massage per lichaamsdeel), volgt een ontspannende massage van het hele lichaam.

Beide hebben tevens effect op de mentale ontspanning.

Tijdens het intakegesprek worden klachten ter sprake gebracht, zodat de massage aangepast wordt op jouw persoonlijke wensen!

Contactformulier

Geopend:

Zaterdag 10:00 - 18:00

Laan van Mertesem 65
4812 PR Breda

T 06 39 325 376

Routekaart

KvK 89594614

BTW-id NL004746018B55