Sportmassage

Sportmassages

 Voorkom blessures en sneller herstel

Met behulp van een sportmassage kunnen belangrijke processen die het lichaam herstellen bevordert worden. Een goede massage kan overbelasting van het hele lichaam en lokale overbelasting verhelpen. Dit wordt voornamelijk gedaan door de verbetering van de doorbloeding, waardoor voedingsstoffen en zuurstof beter getransporteerd worden en afvalstoffen worden afgevoerd.

Een sportmassage is niet alleen bedoeld voor sporters. Ook voor iedereen die bijvoorbeeld fysiek zwaar werk verricht, of wanneer je kampt met overbelasting van een bepaalde spiergroep, kan het baten.

Bij het eerste bezoek voor een sportmassage, word er een persoonlijk cliëntendossier aangemaakt. Hierin komt onder andere de reden van het bezoek, het functieonderzoek en de behandeling in te staan. Op deze manier wordt je optimaal geholpen en uiteindelijk klachtvrij verklaard. Uiteraard worden deze gegevens niet met derden gedeeld wegens de AVG privacywet.

Voornamelijk wordt er een sederende (na het sporten) gegeven. Aldaar het ook mogelijk is om vlak voor het sporten een activerende massage te ontvangen met eventuele preventieve taping.

De voordelen

$
Helpt blessures en spierpijn voorkomen
$
Verbetert de bloedcirculatie en daarmee de afvoer van afvalstoffen
$
Sneller herstel na een intensieve workout of training
$
Resulteert in soepelere spieren

De massages per lichaamsdeel onderverdeeld

$
Bovenste extremiteit (armen)
$
Onderste extremiteit (benen)
$
Rug lumbaal (onderrug)
$
Rug cervical (bovenrug) + schoudergordel (borst)

Contactformulier

Bereikbaarheid

Bramentuin 23
4847 BT Teteringen

Zaterdag en zondag: 10.00 - 17.00 uur