Sportmassage

Sportmassage

 Voorkom blessures en sneller herstel

Met behulp van een sportmassage kunnen belangrijke processen die het lichaam herstellen bevordert worden. Een goede massage kan overbelasting van het hele lichaam en lokale overbelasting verhelpen. Dit wordt voornamelijk gedaan door de verbetering van de doorbloeding, waardoor voedingsstoffen en zuurstof beter getransporteerd worden en afvalstoffen worden afgevoerd.

Bij sportmassage denk je al snel dat alléén de sporter in aanmerking komt voor deze massage, maar niets is minder waar. Ook voor iedereen die bijvoorbeeld fysiek zwaar werk verricht, of wanneer je kampt met overbelasting van een bepaalde spiergroep of wanneer je last hebt van spierspanningen, kan een sportmassage helpen om alles weer soepel te maken! De spieren worden eerst opgewarmd door drukopvoerende strijkbewegingen en vervolgens met kneedtechnieken losgemaakt. Eventueele spierknopen of myogelosen worden met de diepgaande frictiemethode behandeld. Tot slot worden de spieren lekker losgeschud zodat afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

Aanbod

  • 30 Minuten voor 1 lichaamsdeel
  • 60 Minuten voor volledige rug + 1 ander lichaamsdeel

Het intakeformulier is zodanig opgesteld, dat klachten of blessures duidelijk in kaart worden gebracht. Op deze manier wordt je optimaal geholpen en uiteindelijk klachtvrij verklaard.

Voornamelijk wordt er een sederende (na het sporten) gegeven. Aldaar het ook mogelijk is om vlak voor het sporten een activerende massage te ontvangen met eventuele preventieve taping.

De voordelen

$
Helpt blessures en spierpijn voorkomen
$
Verbetert de bloedcirculatie en daarmee de afvoer van afvalstoffen
$
Sneller herstel na een intensieve workout of training
$
Resulteert in soepelere spieren

De massages per lichaamsdeel onderverdeeld

$
Bovenste extremiteit (armen)
$
Onderste extremiteit (benen)
$
Rug lumbaal (onderrug)
$
Rug cervical (bovenrug) + schoudergordel (borst)

Sport en ontspanningsmassage

Spieren worden soepel, lichaam en geest ontspannen.

Door eerst een stevigere sportmassage te ondergaan, worden spieren weer soepel en afvalstoffen worden afgevoerd. Daar waar nodig, zal er extra aandacht worden besteed om eventuele myogelosen (spierknopen) los te maken.

Bij AsLi Massages kan je kiezen uit een algemene of een persoonlijke sport -en onstpanningsmassage.

Bij de algemene optie wordt er eerst een sportmassage van volledige rug, nek en onderste extremiteit voor + achterkant gegeven. Achtereenvolgend een ontspannende massage met een voetreflexologie en een hoofdmassage.

Heb je last van alléén 1 lichaamsdeel? Dan is de persoonlijke optie de beste keuze. Hierbij wordt de sportmassagse gefocust op alleen dát lichaamsdeel naar keuze:

  • Bovenste extremiteit (arm)
  • Onderste extremiteit (been)
  • Rug lumbaal (onderrug)
  • Rug cervicaal (bovenrug) + schoudergordel

De ontspanningsmassage blijft onveranderd. Deze massage combinatie heeft tevens effect op de mentale ontspanning.

Tijdens het intakegesprek worden klachten ter sprake gebracht, zodat de massage aangepast wordt op jouw persoonlijke wensen!

Contactformulier

Geopend:

Zaterdag 09:45 - 18:00

Zondag 09:45 - 18:00

Laan van Mertesem 65
4812 PR Breda

Gratis parkeren!

Routekaart

T 06 39 325 376

KvK 89594614

BTW-id NL004746018B55