Taping

Sporttaping

Sporttape

Wanneer je last hebt van een gewricht maar toch wil gaan sporten, dan is preventieve sporttaping wellicht een optie om toch te kunnen presteren. Deze tape zorgt voor tijdelijke ondersteuning tijdens het sporten. Je bewegingsvrijheid van een bepaald gewricht wordt verkleind. Ook komt er een grotere druk op de huid. Na een sportmassage kan het voorkomen dat er preventief getaped moet worden. Dit wordt gedaan met sporttape.

Medicale kinesiologie tape

Medicale kinesiologie taping is een bepaalde manier van tapen waarbij je spieren worden ondersteund in hun functie. Er wordt namelijk gedacht dat spieren niet alleen nodig zijn voor beweging, maar ook belangrijk zijn voor lichaamstemperatuur, bloed- en lymfecirculatie. Medical taping kan worden gebruikt voor het ondersteunen van je gewrichten. Tot slot wordt medical tape ook wel eens gebruikt als je houdingsproblemen hebt.

Last van hooikoorts, menstruatieklachten, COPD? Dan kan medical taping een verlichting vormen voor je klachten. Maar ook bij sportblessures, overbelasting en kneuzingen kan medical tape baat hebben voor het verminderen van vocht en ontstekingen.

Materiaal: uitsluitend 3NS® TexTape. Dit is een kwalitatief zeer goede elastische therapeutische tape. De tape is gemaakt van elastisch katoen en heeft een hypo-allergene lijmlaag. 3NS® TexTape kan 5  tot 7 dagen blijven zitten.

Contactformulier

Geopend:

Zaterdag 09:45 - 18:00

Zondag 09:45 - 18:00

Laan van Mertesem 65
4812 PR Breda

Gratis parkeren!

Routekaart

T 06 39 325 376

KvK 89594614

BTW-id NL004746018B55