Over AsLi Massages

 

Origine, motivatie, aanbod en doel

Mijn passie

Mijn naam is Lisette en ben gevestigd in Breda. Mijn roots en eerste naam (Astuti) zijn van origine Indonesisch. Eenmaal hier in Belanda, heb ik een Nederlandse naam gekregen. Deze 2 namen heb ik gecombineerd: AsLi. Het woord “asli” betekent in het Maleis “origineel”.

Het is altijd mijn droom geweest om een eigen massagepraktijk te runnen en door de locatie overname van Shifanya’s praktijk Organic Massage, “I’m living my dream!  

Sinds ik zelf in aanraking ben gekomen met babymassage, was ik vastberaden om deze techniek door te geven. Vervolgens ben ik me gaan verdiepen om de volwassene versie aan te leren. Na ruim 10 jaar volgens de Shantala wijze te hebben gemasseerd, vond ik dat het tijd was voor iets nieuws. De Sportmassage opleiding bij de NGS was mijn nieuwe uitdaging en ik was vastberaden om voornamelijk sporters en mensen met blessures te ontlasten van hun gespannen spieren. Tijdens deze opleiding, kwam Shifanya’s aanbod op mijn pad waardoor het me motiveerde om nóg meer andere massages aan te leren.

Er bestaat een heel scala aan massages, waarvan ik zoveel mogelijk technieken in de vingers wil krijgen om het aanbod uit te breiden én om jou een professionele behandeling te kunnen geven!

Onlangs heb ik een workshop voetreflexologie gevolgd bij de B(ond) van E(uropese) R(efloxologen) en succesvol afgerond! Deze voetreflexologie techniek wordt als afsluiting bij de ontspanningsmassage toegepast en is tevens als aparte dienst te boeken. Lees hierover meer onder “Holistische Massages” of in de blog.

NIEUW!
Recent heb ik een workshop TuiNa Zen Massage gevolgd bij Total Health Academy en succesvol afgerond! Aangezien het een deel van de onspanningsmassage is, wilde ik me hierin verdiepen en deze als aparte dienst aanbieden. Lees hierover meer onder “Holistische Massages” of in de blog.

Alvorens een massage gaat plaatsvinden, wordt het vooraf ingevulde intakeformulier door de cliënt kort doorgenomen.

Niet alleen voor massages, maar ook voor medical -en sporttaping kan je bij mij terecht. Door medical taping aan te brengen op de huid, wordt deze zodanig gelift en hierdoor een betere doorbloeding ontstaat om klachten sneller te genezen. Sporttape wordt veelal aangebracht vóór of ná het sporten, ter ondersteuning of als preventieve begrenzing van een beweging.

Mijn doel is om alle soorten klachten zo effectief mogelijk te behandelen. Dankzij Organic Massage en Shifanya heb ik de mogelijkheid om uit mijn schulp te kruipen en mijn vaardigheid over te brengen naar jou!   

 

Massage cursus<br />
Massage cursus<br />
Sporttape NS3

Contactformulier

Geopend:

Zaterdag 09:45 - 18:00

Zondag 09:45 - 18:00

Laan van Mertesem 65
4812 PR Breda

Gratis parkeren!

Routekaart

T 06 39 325 376

KvK 89594614

BTW-id NL004746018B55