Ontspannings massages

In  aandacht aanraken en oprecht in contact zijn met jong & oud

Massages

Shantala Babymassage

Shantala babymassage is een liefdevolle ontspanningsmassage. Het is een eenvoudige massage die uitgaat van een respectvolle benadering, is niet moeilijk om te leren en héérlijk om te ontvangen én te geven. Het kan door de ouder/verzorger gegeven worden en is voor beiden een fijne en mooie manier van contact maken en elkaar liefdevolle aandacht geven!

Je laat de baby ervaren: dit ben jij en jij bent goed zoals je bent. Hierdoor schep je een veilige situatie. Dit komt de geestelijke en emotionele ontwikkeling ten goede en versterkt de band tussen ouder/verzorger en kind met de volgende uitgangspunten: De kwaliteit van aanraking, het in volle aandacht zijn en continue contact houden met de ander, het vertragen van jouw handelen, het ritme en de herhaling, het opbouwen en afbouwen van contact.

Deelname is mogelijk wanneer het kindje tussen 6 weken tot 9 maanden jong is.

Zowel individueel als in groepsverband mogelijk.

Meer info op www.shantala.nl

Chantalla massages

Shantala Volwassene massage ontvangen

Shantala massage is een massagevorm die voor iedereen geschikt is. Het is een ritmische, ontspannende massage die prettig is om te krijgen. Alvorens de massage begint, wordt er eerst geaard door zowel de masseur als de massé. Vervolgens wordt de massage zo dicht mogelijk bij de grond gegeven. Hierdoor ben je bewuster van de aanrakingen.

Deze techniek bestaat alleen uit strijkbewegingen. Het hoofd wordt als eerst gemasseerd, waardoor je in directe ontspanning verkeerd zodat je nóg meer van de gehele massage kunt genieten.   

De massage wordt over de kleding gegeven (desgewenst op de blote huid met neutrale olie).

Shantala Volwassene massage aanleren

Wil je deze massage zelf onder de knie krijgen voor werk gerelateerde doeleinden, of vind je het leuk om zelf massages te geven? Ik ben gecertificeerd om het jou aan te leren!

 In slechts 2 bijeenkomsten kan je de Shantala volwassene massage in de vingers hebben. We beginnen met de achterzijde bij de eerste bijeenkomst. Het is van belang dat je de techniek en houding goed oefent. Bij de tweede bijeenkomst gaan we de voorkant aanleren en vervolgens de volledige massage herhalen.

Naast het fysiek aanleren van de techniek, hoort er ook een stukje theorie bij. Daarnaast ontvang je een hand-out waarin je de hele massage kan terugvinden.

Zowel individueel als in groepsverband mogelijk.

Chantalla massages

Ontspanningsmassage

Deze massage is gebaseerd op de Zweedse ontspanningmassage, gecombineerd met de Chinese Tuina drukpunt techniek.  De Zweedse massage wordt met strijkbewegingen gegeven, waardoor de spieren volledig ontspannen raken. In combinatie met de drukpunt techniek, worden blokkades in de energiebanen verholpen.

 Ontspannend en tegelijkertijd meer energie voor lichaam en geest.

Nek, schouders en rugmassage

 

Weleens last van je nek, schouders en/of rug? Dan kan deze massage verlichting geven van dit ongemak. Door ontspannende strijkingen en bepaalde drukpunten in nek, schouder en rug te behandelen, worden energiebanen vrijgegeven zodat je je weer als herboren voelt!

Deze massage is gebaseerd op de Ontspanningsmassage, daar alleen de focus wordt gelegd op de nek, schouders en rug.

Contactformulier

Bereikbaarheid

Zaterdag 10:00 - 18:00

Laan van Mertesem 65
4812 PR Breda

T 06 39 325 376

KvK 89594614

BTW-id NL004746018B55