Weleda massage olie

Weleda Duindoorn Vitaliserende Body Olie met de frisse geur van citrusvruchten verlevendigt en herstelt de huid. Provitamine A, vitamine E en duinhoornolie dragen bij aan het herstellen van de huid en het verbeteren van de elasticiteit van de huid. Weleda Duindoorn Vitaliserende Olie verbetert de spankracht van de huid en reguleert het vochtgehalte. De olie heeft een zuiverende en helende werking bij een rode, geprikkelde of droge huid en beschermt tegen vrije radicalen.

Duindoorn

Granaatappelolie is ideaal voor de rijpere en vermoeide huid. De olie is rijk aan antioxidanten die helpen de schade door UV-stralen, vermoeidheid en luchtverontreiniging te beperken. Hierdoor blijft de huid (langer) beschermd. Zonschade, zoals pigment- en ouderdomsvlekjes op latere leeftijd, wordt zo voorkomen. Met granaatappelolie houd je je huid elastisch, jong en strak!

Granaatappel

Lavendel

Lavendel olie staat erom bekend dat een onspannende werking op de zenuwen heeft. Naast deze eigenschap, stimuleert het het denken. Lavendel helpt bij slapeloosheid, bewusteloosheid, vermoeidheid, depressies, paniek en hysterische toestanden. Ook voor de behandeling van huidproblemen zoals eczeem, rimpels, acne, is lavendelolie zeer effectief. Tegelijkertijd kan lavendelolie nuttig zijn bij het behandelen van snijwonden, wonden en brandwonden.

Arnica

De Arnica Sport Massageolie verwarmt en ontspant de spieren tegelijkertijd en stimuleert de natuurlijke regeneratie van de huid, waardoor deze gezond en elastisch blijft. Ook bij stijfheid in nek en schouders brengt verlichting en is daarom uitermate geschikt voor sportmassage. Ook kan de massageolie toegevoegd worden aan een warmtebad of na bad of douche worden gebruikt. Voor een warmtebad voeg je 3 doppen aan het volgelopen bad toe. Na een douche- of badbeurt kun je de olie vliesdun opbrengen en licht in de nog vochtige huid inmasseren. De huidolie trekt in zonder een vetfilm achter te laten.

Calendula

Calendula massage olie verwarmt en verzorgt de huid. Het wordt verkregen uit de Goudsbloem. De belangrijkste toepassing is de verzachtende en helende werking bij huidproblemen. Het is een eeuwenoud middel bij wondheling, bij de behandeling van verbrande huid, bij eczeem en andere huidklachten.

Berken

Berkenolie verstevigt het bindweefsel Berkenolie of anti cellulite olie, verstevigt het bindweefsel en zorgt voor een gladde huid. Etherische oliën zijn de geheime wapens in de strijd tegen cellulitis. Deze olie staat bekend om zijn ontgiftende eigenschappen en het vermogen om de doorbloeding te stimuleren, waardoor het lichaam vet beter kan afvoeren. Berken olie heeft de grootste werking in zijn hulp bij het verwijderen van urinezuren uit gewrichten. De pijnverdovende werking is prettig bij verkrampte spieren. De olie draagt bij aan een goede werking van spieren en gewrichten. Berken etherische olie heeft een versterkende werking op de nieren.

Gerelateerde blogberichten

Klein presentje

Klein presentje

"Maart roert zijn staart en april doet wat hij wilt" luidt het gezegde. Van guur naar zonnig weer. Daarom heb ik voor iedereen die een massage heeft...

Nieuw boekingssysteem

Nieuw boekingssysteem

Per 1 april 2024 gaat AsLi Massages over naar een ander boekingssysteem. Wat voor invloed heeft dit op jouw boeking? Het online boeken, een afspraak...

TuiNa Zen Massage

TuiNa Zen Massage

TuiNa Zen Massage TuiNa is onderdeel van de Traditional Chinese Medicine, ook wel bekend als TCM. Omdat energiestroming centraal staat, is het een...