Shantala massages

In  aandacht aanraken en oprecht in contact zijn met jong & oud

Shantala Babymassage

Shantala babymassage is een liefdevolle ontspanningsmassage. Het is een eenvoudige massage die uitgaat van een respectvolle benadering, is niet moeilijk om te leren en héérlijk om te ontvangen én te geven. Het kan door de ouder/verzorger gegeven worden en is voor beiden een fijne en mooie manier van contact maken en elkaar liefdevolle aandacht geven!

Je laat de baby ervaren: dit ben jij en jij bent goed zoals je bent. Hierdoor schep je een veilige situatie. Dit komt de geestelijke en emotionele ontwikkeling ten goede en versterkt de band tussen ouder/verzorger en kind met de volgende uitgangspunten: De kwaliteit van aanraking, het in volle aandacht zijn en continue contact houden met de ander, het vertragen van jouw handelen, het ritme en de herhaling, het opbouwen en afbouwen van contact.

Deze massage is niet online te boeken. Stuur een bericht via het contactformulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Deelname is mogelijk wanneer het kindje tussen 6 weken tot 9 maanden jong is.

Zowel individueel als in groepsverband mogelijk.

Meer info op www.shantala.nl

Chantalla massages

Shantala Volwassene massage ontvangen

Shantala massage is een massagevorm die voor iedereen geschikt is. Het is een ritmische, ontspannende massage die prettig is om te krijgen. Bij veel massages wordt er gewerkt met het masseren naar het hart toe  voor bevordering afvoer afvalstoffen.
Bij de Shantala massage, masseren we van het hart af  voor afvoer energie.  

 Beide manieren, naar hart toe voor bevordering afvoer afvalstoffen’ & ‘van hart en hoofd af voor bevordering afvoer energie’  hebben dus beide hun nut met verschillend doel.
De Shantala methode richt zich op afvoer energie voor ontspanning. 

Alvorens de massage begint, wordt er eerst geaard door zowel de masseur als de massé. Vervolgens wordt de massage zo dicht mogelijk bij de grond gegeven. Hierdoor ben je bewuster van de aanrakingen. Deze techniek bestaat alleen uit strijkbewegingen. Het hoofd wordt als eerst gemasseerd, waardoor je directe ontspanning ervaart zodat je nóg meer van de gehele massage kunt genieten.

De massage wordt over de kleding gegeven (desgewenst op de blote huid met neutrale olie).

Meer info op www.shantala.nl

Cursus Shantala Volwassene massage

Wil je deze massage zelf onder de knie krijgen voor werk gerelateerde doeleinden, of vind je het leuk om zelf massages te geven? Ik ben gecertificeerd om het jou aan te leren!

In slechts 2 bijeenkomsten kan je de Shantala volwassene massage in de vingers hebben. We beginnen met de achterzijde bij de eerste bijeenkomst. Het is van belang dat je de techniek en houding goed oefent. Bij de tweede bijeenkomst gaan we de voorkant aanleren en vervolgens de volledige massage herhalen.

Naast het fysiek aanleren van de techniek, hoort er ook een stukje theorie bij. Daarnaast ontvang je een hand-out waarin je de hele massage kan terugvinden.

Deze cursus is niet online te boeken. Stuur een bericht via het contactformulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Zowel individueel als in groepsverband mogelijk.

Meer info op www.shantala.nl

Chantalla massages

Contactformulier

Geopend:

Zaterdag 09:45 - 18:00

Zondag 09:45 - 18:00

Laan van Mertesem 65
4812 PR Breda

Gratis parkeren!

Routekaart

T 06 39 325 376

KvK 89594614

BTW-id NL004746018B55